Uhapšen Brčak na području Zvornik zbog prisustva opojne droge u organizmu

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 23.11.2023. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela (u Milićima, Kozluku, Bratuncu i Osmacima), jedno narušavanje javnog reda i mira (u Šekovićima) i dva lica su lišena slobode (u Milićima i Šekovićima). O narušavanju javnog reda i mira u Šekovićima iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice Šekovići su 23.11.2023. godine, oko 23,10 časova, lišili slobode lice B.M. iz Šekovića zbog bojazni da će nastaviti sa vršenjem prekršaja. Policijskoj stanici Šekovići je navedenog dana prijavljeno da je došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom u kojoj su učestvovala lica B.M. i M.M. iz Šekovića.

Izvršenim alkotestiranjem, kod lica B.M. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,84 g/kg. Policijski službenici PS Šekovići su prekršajno sankcionisali oba lica zbog počinjenog prekršaja iz člana 12. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *