Autoservis “Mahmutović” i u vremenu pandemije zadržao kvalitet usluge i zadovoljne mušterije (FOTO)

0
Čestitka povodom Kurban-Bajrama iz autoservisa
Rešad u akciji

Autoservis Mahmutović savremeni je servis za automobile u vlasništvu braće Mahmutović i spada među vodeće na teritoriju grada Zvornik. Vrijeme pandemije zbog korona virusa, pogodilo je kompletnu privredu u svijetu, pa tako i autoservise. Prema riječima braće “Mahmutović” koji vode autoservis, vrijeme pandemije jeste promjenilo način rada i poslovanja, ali intenzitet poslovanja se nije drastično promjenio.

Autoservis "Mahmutović" i u vremenu pandemije zadržao kvalitet usluge i zadovoljne mušterije
Rešad u akciji

Prema riječima Rešada Mahmutovića, obim posla se najviše smanjio zbog ograničenja rada, velikog broja dana zabrane rada. Ovo proljeće nedostaju nam naše mušterije iz Evropske Unije zbog kojih imamo veliku gužvu i navalu, pa često znamo raditi pod blagim pritiskom i produženo radno vrijeme. Ovih mjeseci zbog pandemije to nije bilo moguće, ali obim poslovanja nije drastično umanjen. Imali smo daleko manji pritisak sa terminima i rokovima, pa je nam daleko lakše bilo održati kvalitet usluge. Kako se mjere ublažavaju, tako se i pritisak sa brojem termina povećava, a to nas uveliko raduje, kaže Rešad uz iskren osmijeh.

O radu ovog servisa pisali smo i ranije u kojima smo predstavili Rešada i Ramu Mahmutović, vrhunske mehaničare koji dolaze iz porodice koja se tradicionalno bavi automehanikom. Svoj zanat su stekli u Tehničko-školskom centru u Karakaju, a još za vrijeme školovanja osvajali su nagrade za najbolje učenike iz oblasti mehanike. Uskoro će im se u servisu pridružiti treći brat Zajim, ali nakon što se steknu uslovi za proširenje kapaciteta rada autoservisa.

Autoservis "Mahmutović" i u vremenu pandemije zadržao kvalitet usluge i zadovoljne mušterije
Ispoštovane sve mjere sigurnosti

Još za vrijeme obavljanja prakse braća Mahmutović su dobijali ponude za zaposlenje u najboljim autoservisima Zvornika. U njima su stekli praktično znanje i nakon nekoliko godina rada za druge, prošle godine su pokrenuli sopstveni privatni posao “Autoservis Mahmutović”.

Jedan od mušterija je u neformalnom razgovoru rekao da misli da je brz uspon Autoservisa Mahmutović u tome što oni (braća Mahmutović) jako vole narod s kojim rade i koji im dolazi, vole druženje, šalu, ali i povjerenje, pored toga može se i bez većih problema ustvrditi da i njih voli narod.

Autoservis "Mahmutović" i u vremenu pandemije zadržao kvalitet usluge i zadovoljne mušterije

U objektu autoservisa “Mahmutović” izdvajamo samo dio ponude:

– kompletnu mehaniku
– dijagnostiku Vašeg vozila
– remont motora i menjača
– zamjenu ulja i filtera
– provjeru tečnosti ( antifriz, koč. tečnost, ulje u menjaču)
– čišćenje dizni, klapne i AGR ventila
– veliki servis ( zamjena svih kaiševa, španera i vodene pumpe)
– i mnoge, mnoge druge poslove

Kontak telefoni:
– 066 / 788 – 548

– 065 / 958 – 788

Rade servis za sve vrste automobila!

Autoservis "Mahmutović" i u vremenu pandemije zadržao kvalitet usluge i zadovoljne mušterije
Ramo Mahmutović

Našim čitaocima prenosimo i podatak, da svi članovi naše redakcije svoje četverotočkaše upravo održavaju u ovom servisu, i pozivamo sve Vas da dođete i uvjerite se u kvalitet, profesionalnosti i ljudskost zaposlenih u ovom servisu.

(Zvornicki.ba)

VIŠE SA WEBA

loading...

VIŠE SA WEBA

loading...